Complexul Babylonia a luat nastere din devotamentul si respectul pe care il purtam, fiecare, pentru parintii si bunicii nostri. Fiecare om are dreptul de a se bucura din plin de viata, iar varsta nu trebuie sa fie niciodata un impediement in calea fericirii noastre. Complexul nostru isi propune sa asigure ingrijire, servicii de calitate, grija si atentie pentru seniori, printr-o varietate de beneficii si activitati proiectate special pentru varstnici si familiile acestora, totul desfasurandu-se intr-un cadru de vis aflat pe litoralul romanesc.

Complexul este situat la mai putin de 1.5 km de plajele insorite ale statiunii Costinesti si dispune de o amenajare moderna, restaurant complet, camere spatioase si curate, zone exterioare de relaxare, parcare privata si multe altele. In imediata vecinatate sunt plaje, monumente, parcuri de agrement, restaurante si cafenele, cherhanale,magazine si supermarketuri, dar si celebra epava din Costinesti.

Scenariul idilic este complimentat de principalele servicii si beneficii oferite pentru seniori, printre care: ingrijire personalizata 24/7, asigurarea a 3 mese/zi, servicii medicale, asigurarea dozajului de medicamente prescrise, activitati recreationale, artistice, sociale si multe altele. Personalul amabil si profesionist poate ingriji atat persoane autosuficiente, cat si persoane cu deficiente motorii sau medicale. Sejurile si pachetele noastre pentru seniori sunt flexibile, puteti opta pentru abonamente lunare sau saptamanale, ingrijire permanenta sau pe timp de zi sau putem personaliza abonamentele in functie de necesitatile dumneavoastra.